Ümit Özdağ Haberleri

Ümit Özdağ haberleri ve güncel Ümit Özdağ gelişmeleri, Ümit Özdağ ile ilgili tüm video, Ümit Özdağ fotoğrafları ve Ümit Özdağ haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “Sinan Oğan iktidardan para aldı mı?” sorusuna yanıt vererek “Evet almıştır” ifadesini kullandı.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Ben Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum." dedi.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine yöneltilen 'Sinan Oğan' sorusuna, "Ben Sinan Oğan'ın muhasebecisi değilim" şeklinde yanıt verdi.

Gündem

Erdoğan'ın yakın arkadaşı AK Partili Metin Külünk, AB ile imzalanan Geri Kabul Anlaşması'nın iptal edilmesi ve göçmenlerin evlerine gönderilmesi çağrısında...

Gündem

İBB'yi Murat Kurum'un kazanması durumuna 'Yeme de yanında yat' diyen AK Partili Binali Yıldırım'a, Ümit Özdağ'dan tokat gibi bir yanıt...

Gündem

Zafer Partisi lideri Özdağ, Suriye'den gelen 30 bin kişilik din grubunun "PKK karşıtı" olarak Gaziantep'e yerleştirildiklerini öne sürdü.

Gündem

Adana'da basın toplantısı düzenleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, terörle mücadele konusunda çok sert mesajlar verdi.

Gündem

Zafer Partisi'nin 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İBB Başkan Adayı, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu oldu.

Gündem

Zafer Partisi’nin İBB adayı Alparslan Türkeş'in atamasını yaptığı son Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Azmi Karamahmutoğlu oldu.

Gündem

Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa rezaleti sonrası Araplara destek veren Doğu Perinçek'i, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yerin dibine soktu.

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın 79 ilde aday çıkaracaklarını açıklamasının üzerine İstanbul adayının kim olacağı belli oldu. İşte tüm...

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Anayasa Mahkemesi kararına rağmen tutukluluğu devam eden TİP'li milletvekili Can Atalay'la ilgili olarak "Yargıtay...