İsmail Kartal Haberleri

İsmail Kartal haberleri ve güncel İsmail Kartal gelişmeleri, İsmail Kartal ile ilgili tüm video, İsmail Kartal fotoğrafları ve İsmail Kartal haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de, 2 yıldız ismin İsmail Kartal'a kadro konusunda baskı uyguladığı iddia edildi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarihin değişmesiyle ilgili karara tepki gösterdi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın, Trabzonspor maçındaki olaylarda aldığı darbeden dolayı kafasında ezik ve kaburgasında çatlak olduğu...

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Burada elimizden geleni yapıp İstanbul'a iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz....

Spor

Fenerbahçe'de Hatay maçında Bonucci’ye şans verecek olan Teknik Direktör İsmail Kartal, daha isabetli paslar atılacağını düşünüyor.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa'yı konuk edeceği karşılaşma öncesi sakatlığını atlatan Fred ile ilgili kararını verdi.

Spor

Süper Lig'de bu akşam Rizespor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın, İrfan Can Kahveci'ye yeniden forma vermesi bekleniyor.

Spor

Alanyaspor maçı sonrası liderlikten olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Çaykur Rizespor mücadelesi öncesi kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, transferde adı Fenerbahçe ile anılan milli futbolcu Çağlar Söyüncü hakkındaki soruya yanıt verdi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Sezon başından beri ortaya koyduğumuz bir oyun felsefemiz var. Bugün Beşiktaş’a karşı bunu nasıl sergileyebiliriz...

Spor

Süper Lig'in 15'inci haftasında yarın Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, derbi öncesinde futbolculara uyarılarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 6-1'lik Nordsjaelland mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.