Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ankara'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binada moloz kaldırma çalışması sırasında istinat duvarı çöktü ve göçük oluştu. Enkaz altında kalan işçi...

Gündem

31 Mart seçimlerinde rakibi Mansur Yavaş'tan tarihi fark yiyen Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok'un afişi, belediye binasından indirildi.

Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan, CHP'nin adayı Mansur Yavaş lider çıktı.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seçimi kazandıklarını duyurdu.

Gündem

ABB Başkanı Mansur Yavaş, eşiyle birlikte Ankara Ümitköy Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı. Yavaş oy kullandıktan sonra kısa bir açıklama yaptı.

Gündem

Asal Araştırma direktörü Adem Belede, İstanbul ve Ankara anketlerinde 'ilginç' sonuçlar elde ettikleri gerekçesiyle tekrar tekrar kontrol ettiklerini paylaştı.

Gündem

CHP'nin Ankara Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu, rakibi Cumhur İttifakı adayı Enver Demirel'in seçmene attığı mesaja tepki gösterdi.

Yerel

AFAD Deprem Dairesi'nin açıkladığı verilere göre, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 2,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerel

Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına...

Gündem

Seçimlere 9 gün kala İstanbul'da İmamoğlu önde, Ankara'da Yavaş avantajlı durumda. Bursa ve Balıkesir'de ise CHP'nin yükselişte olduğu görülüyor.

Yerel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan bir ahşap torna atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu söndürüldü.

Gündem

ABB Başkanı Yavaş, Antalya'da 600 tane evinin bulunduğu öne sürülen rakibi Turgut Altınok için, "Mal beyanını açıkladı ve bu 600...