Edirne Haberleri

Edirne haberleri ve güncel Edirne gelişmeleri, Edirne ile ilgili tüm video, Edirne fotoğrafları ve Edirne haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Edirne’nin Keşan ilçesinde emekli doktor Hakan Elatan (51), kalp krizi geçirip, yaşamını yitirdi. Elatan’ın babası Enver Elatan (76) da yaklaşık...

Gündem

CHP'den Edirne'den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Genel

Edirne’nin Keşan ilçesinde Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’ne ait ‘Can Evi’ olarak adlandırılan barınaktan kimliği belirsiz kişilerce mama, su ile mama...

Yerel

Edirne'de düzenlenen operasyonlarda yakalanan 11 göçmen kaçakçısından 8'i, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarısının ardından Edirne'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, vatandaşları zor durumda bıraktı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Edirne ve Kırklareli çevreleri için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Yerel

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda, 294 kaçak göçmen ile 14 organizatör şüphelisi yakalandı.

Yerel

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'ye yumruklayan Volkan...

Gündem

'Uyuşturucu madde temin ettiği' suçlamasıyla yargılanan Edirne eski Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Ağsakal, 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri öncesi Edirne'de CHP belediye başkan adaylığı için yapılan ön seçimi, eczacı Şükrü Ciravoğlu kazandı.

Yerel

Edirne'de yasa dışı yollarla Yunanistan'a götürülmek istenen kaçak 1 ton kum midyesi ele geçirildi.

Gündem

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini duyurdu.