Karabük Haberleri

Karabük haberleri ve güncel Karabük gelişmeleri, Karabük ile ilgili tüm video, Karabük fotoğrafları ve Karabük haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Gabon Dışişleri Bakanlığı’ndan, Karabük'te 1 yıl önce ölen Dina’nin ailesine gönderilen yazıda, Türkiye’deki dava sürecinin Büyükelçilik tarafından takip edileceği belirtildi.

Gündem

Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, Gabonlu öğrenci Dina'nın ölümünde, fuhuş çetesinin parmağının olduğunun iddia etti.

Yerel

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, kahvehanede çıkan tartışmada Recep Hamleci'yi (22) bıçaklayarak öldüren A.S. (14), tutuklandı. Hamleci'nin, yaralı şekilde hastaneye götürülmek üzere...

Gündem

Karabük'ün mevcut Belediye Başkanı ve MHP adayı olan Rafet Vergili, AK Partili rakibi Özkan Çetinkaya’nın FETÖ’cü olduğunu iddia etti.

Yerel

Karabük’te, 4 gün önce evden çıkan ve bir daha da haber alınamayan şizofreni hastası Cavit Kirendibi, evlerinin yakınındaki mezarlıkta bulundu.

Gündem

Karabük AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Ali Ünal, sosyal medyadan açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yerel

Karabük'te düzenlenen tefecilik ve yağma operasyonunda 10 şüpheli, gözaltına alındı.

Kültür Sanat

Karabük'te kökünden kesilince kurumaya başlayan 350 yıllık çınar ağacı, kimyasallar ile dönüştürüp, heykel haline getirildi.

Gündem

Karabük'te cansız bedeni bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'ya ilişkin davada ilk duruşma bugün. Duruşmayı İstanbul'dan gelen avukatlar ve kadın örgütleri...