Mersin Haberleri

Mersin haberleri ve güncel Mersin gelişmeleri, Mersin ile ilgili tüm video, Mersin fotoğrafları ve Mersin haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Mersin'in Toroslar ve Tarsus ilçelerinde kaçak içki ticareti yaptıkları belirlenen 3 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Genel

Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker...

Yerel

Mersin'de PKK/KCK silahlı terör örgütünün propagandasını yapan 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde denide boğulma tehlikesi geçiren çocuk yaşamını yitirdi. Olayda ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Yaşam

Mersin'in Bozyazı ilçesinde her yılın ilk günü denize giren çevreciler, 2024’ün ilk günü de geleneği devam ettirdi.

Yerel

Mersin'in Mut ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Ali Yaşlı ismindeki genç, arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Yerel

Mersin'de vinç operatörlüğü yapan Aziz Kaya, yüklemeye çalıştığı minibüsün halatının kopması nedeniyle aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Gündem

Mersin'in Erdemli ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkan aday adayı olan Serdar Arslan, sosyal medyadan zehir zemberek bir açıklama yayınlayarak istifa...

Genel

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bölge halkının Tarsus Belediyesi'ni arayıp ihbar etmesiyle ortaya çıkan olayda 10 köpek zehirlenmiş olarak ölü bulundu.

Gündem

Mersin'de düzenlenen operasyonla G-42 koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu Zafer Ramadan gözaltına alındı.

Yerel

Mersin'in Tarsus ilçesinde piknik yapmak için mesire alanına giden ailenin içinde bulunduğu hafif ticari araç kontrolden çıkarak göle düştü. Kazada...

Gündem

Terör örgütü DEAŞ'ın sözde Şam Vilayeti İdari ve Mali Sorumlusu Eyyüp Huzeyfe El Muri, Mersin'de şafak vakti düzenlenen operasyonla yakalandı.