İstifalarla sarsılan İYİ Parti'de bir isim daha istifa etti. 2019 seçimlerinde İYİ Parti’nin Erdemli ilçesi Belediye Başkan adayı olan ve 2024 seçimleri için tekrar yola çıkan Serdar Arslan, zehir zemberek sözlerle istifa etti.

İYİ Parti'nin yeni Grup Başkan Vekilleri belirlendi İYİ Parti'nin yeni Grup Başkan Vekilleri belirlendi

"MÜCADELEMİ VE EMEKLERİMİ HELAL ETMİYORUM"

Sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklayan Arslan, "Mücadelemi ve emeklerimi helal etmiyorum" dedi. Arslan'ın açıklaması şöyle:

"İyi Parti’nin milliyetçi ve demokratik söylemlerini ön söylemimiz olarak her platformda dile getirdik. Biz inandık ki kamuoyu araştırması, anketler, temayül yoklaması gibi birçok demokratik araştırma sonucu ilçemizin adayı belli olacak. Ne yazık ki bizim bu söylemlerimiz partinin kademelerince dikkate alınmadı.

Gelinen süreçte yol arkadaşlarımın ve şahsımın demokratik talepleri yok sayılarak, ilçemize başka bir şahsın aday olacağı bildirilmiştir. Bu sebeplerden dolayı başkana, kurmaylarına ve yönetim kademesine inancımız kalmamıştır. Bu mağduriyet sadece şahsımın değil tüm ilçemizin ve gönül verenlerimizin mağduriyetidir. Haktan, adaletten, kamuoyundan bihaber genel merkez yöneticilerinin bu partiyi ve ülkeyi bir yere taşıyamayacağından dolayı mensup olduğum İyi Parti’den istifa ediyorum. Emeklerimi ve mücadelemi helal etmiyorum."