Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada, depremzede Hatay halkına adeta gözdağı veren AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinden çark etti. Erdoğan, "Hükümet olarak...

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Hafize Gaye Erkan'dan sonra göreve gelen yeni başkanı Fatih Karahan, ilk kez açıklamada bulundu.

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, ittifak görüşmelerinde heyetler arası istişarelerin tamamlandığını açıkladı.

Gündem

Türk Eczacıları Birliği, yabancı bir ilaç firmasının Türkiye'de satışan epilepsi, alzheimer ve migren hastalarının kullandığı ilaçların satışını durdurduğunu açıkladı.

Gündem

Santa Maria Kilisesi'ne yapılan saldırıyla ilgili konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, "Hepimizin başı sağ olsun. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz."...

Gündem

Mersin'de konuşan MHP lideri Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı güçlü ise vatandaşımızın karnı tok, başı dik, alnı açıktır”...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'nin kendisine rakip aday olarak Buğra Kavuncu'yu çıkarmasının ardından ilk kez konuştu.

Gündem

Antalya Valiliği, şehirde son 5 günde 6 cesedin sahillerde bulunmasıyla ilgili açıklamada bulunarak, birtakım şüphelerden bahsetti.

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe Rade Krunic ve Milan ile prensipte anlaştığını ve Krunic'in sağlık kontrolleri için İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Gündem

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, hilafet bayrağı açan gerici şahsın yumruklanmasının ardından neden 'eline sağlık' dediğini açıkladı.

Gündem

Hilafet bayrağı açan kişiye yumruk atan gencin tutuklanmasının ardından eski AK Parti yandaşı ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından...