Ali Yerlikaya Haberleri

Ali Yerlikaya haberleri ve güncel Ali Yerlikaya gelişmeleri, Ali Yerlikaya ile ilgili tüm video, Ali Yerlikaya fotoğrafları ve Ali Yerlikaya haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol tarafından Kırmızı Bülten ile aranan organize suç örgütü lideri Eris Schroeder'in İstanbul'da yakalandığını açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, vali ve il jandarma komutanlarıyla yapacağı toplantıyı iptal etmesi, Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'KAHRAMANLAR-34' operasyonu ile 32 ilde 304 DAEŞ terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç-40 Operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Operayonda 1 ton 156 kilogram uyuşturucu ve 14 milyon 200 bin uyuşturucu...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TBMM Genel Kurulu'nda, Bakanlığının 2024 yılı bütçesi görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 günde 72 ilde düzenlenen operasyonda Bin 558 şüphelinin yakalandığını ve Bin 335 ruhsatsız silahın ele...

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol tarafından Kırmızı Bülten'le aranan 2 kişinin İstanbul'da yakalandığını açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 378 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde 81 ilde eş zamanlı olarak aranan şüphelilere yönelik "Çember-8 Operasyonları"nın gerçekleştirdiğini duyurdu.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen Kahramanlar-33 operasyonlarında bölücü terör örgütüne ait çok miktarda mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde yapılan eşzamanlı "Çengel-4" operasyonu ile 189 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 73 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik olarak düzenlenen Mercek-7 Operasyonları'nda bin 264...