Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan bir ahşap torna atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu söndürüldü.

Gündem

ABB Başkanı Yavaş, Antalya'da 600 tane evinin bulunduğu öne sürülen rakibi Turgut Altınok için, "Mal beyanını açıkladı ve bu 600...

Gündem

Gündemdeki mal varlığı tartışmalarının ilgili ABB Başkanı Yavaş, "Bütün banka hesaplarım herkesin incelemesine açık. İsteyen istediği gibi izlesin" dedi.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında başkentte yapılan son 2 anketin sonuçlarını açıkladı.

Yerel

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçip 3 otomobille çarpıştı.

Yerel

Ankara'nın Bala ilçesinde, jandarma ekiplerinin yol kontrol noktasında durdurduğu TIR'da, piyasa değeri 28 milyon 750 bin lira olan 29 ton...

Gündem

Mal varlığını açıklayan AK Parti Adayı Turgut Altınok'un sahip olduğu taşınmazlar, sosyal medyada kullanıcılarının büyük tepkisine neden oldu.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı boyunca sürecek uygun fiyatlı et satış uygulaması ikinci gününde de uzun kuyruklar oluştu.

Yerel

Ankara'nın Sincan ilçesinde, EGO otobüsünün şarampole devrildiği kazada 1'i ağır, 20 kişi yaralandı.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentteki kadınlara ücretsiz HPV aşı desteği sağlayacağını açıkladı.

Yerel

Ankara'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı yer yer tipiye neden olurken, başkent sokakları kar nedeniyle beyaza büründü.

Gündem

Mamak metro ihalesini iptal etmesinin nedenini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, çarpıcı bir açıklamada bulundu.