Asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Ukrayna'ya asker gönderilmesiyle ilgili açıklamaları ve uluslararası tepkiler, Fransa'nın tutumunu belirsizliğe sokuyor.

Dünya

ABD Hava Kuvvetleri'nde görev yapan bir asker, 'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı.

Yerel

Askerlik görevinden izne gelen 21 yaşındaki genç, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Yerel

Antalya'nın Serik ilçesinde asker eğlencesine katılan A.Y.'nin tabancasıyla rastgele ateş etmesi sonucu karnına mermi isabet eden zabıta Abdullah Karadayı, yaralandı.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 6 askerimizin kimliğini açıkladı.

Gündem

Atatürkçü teğmenlerin ihraç talebiyle gündeme gelen Tuzla Piyade Okul Komutanlığı, şimdi de cemaatlere bağlı grupların 'namaz kıldırma' kavgasıyla gündemde.

Dünya

Brezilya Savunma Bakanlığı, Venezuela ile Guyana arasında çıkan çatışma nedeniyle kuzey sınırındaki askeri varlığını artırdığını duyurdu.

Yerel

Lösemi teşhisiyle Ankara'da tedavi görürken hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Emirhan Güven, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.