Bebek Haberleri

bebek haberleri ve güncel bebek gelişmeleri, bebek ile ilgili tüm video, bebek fotoğrafları ve bebek haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ailesiyle piknik yaparken kaybolduktan sonra ölü bulunan 2 yaşındaki Suriyeli bebeğin ölüm nedeni, otopsiyle belirlenecek.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "internetten bebek satışı yapıldığı" iddiasıyla ilgili inceleme başlattığını açıkladı.

Yerel

Maltepe D-100 Karayolu'nda bir motosiklet sürücüsü, eşi ve bebeği ile birlikte ilerleyen otomobil sürücüsüyle tartıştıktan sonra otomobili yumrukladı.

Yerel

İstanbul Sarıyer'de boşandığı eşinden hamile kaldığı bebeğini doğurduktan sonra çöpe atan cani anne, yakalanarak gözaltına alındı.

Yerel

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, 3 haftalık kızı Melek'i yastıkla boğarak öldüren cani anne Ayşe Bülbül, müebbet hapisle cezalandırıldı.

Magazin

Emre Yetkin ile 2016 yılında evlenen ünlü oyuncu Burcu Biricik, bebek beklediğini açıkladı.

Yerel

Bolu'daki İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde annesinin karnında ölen bebeğin kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsiyle belirlenecek.

Yerel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir binanın bodrumundaki su birikintisine bebek atıldığı ihbarı, emniyet güçlerini harekete geçirdi.

Gündem

Sosyal medyada bir şahsın bebeği istismar ettiğine yönelik görüntülerin bulunduğu iddiaları üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.

Dünya

İsrail'in saldırdığı Şifa Hastanesi'nden Refah Sınır Kapısı yakınlarındaki Emirlik Hastanesi'ne tahliye edilen 31 bebekten 28'i, güvenli bir şekilde Mısır'a ulaştı.

Yerel

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki 2 katlı binada çıkan yangında, 1 buçuk yaşındaki bebek hayatını kaybederken, annesi yaralı olarak kurtuldu.

Yerel

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cani bir kadın, doğum yaptıktan birkaç saat sonra bebeğini bir market poşetine koyup sokağa bıraktı.