Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Nice ile anlaşmaya varan Beşiktaşlı futbolcu Valentin Rosier, resmi imzayı atmak için sabah saatlerinde Fransa'ya hareket etti.

Spor

Beşiktaş'ta yaklaşık 1,5 aydır kadro dışı olan Fransız futbolcu Valentin Rosier, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'e transfer olmaya hazırlanıyor.

Spor

Siyah beyazlı kulüpte kadro dışı kalan ve takas edileceği iddia edilen Vincent Aboubakar haberleri kulüp tarafından yalanlandı.

Spor

Siyah beyazlı takım, Karagümrük karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen futbolcusu Amir Hadziahmetovic'in sezonu kapattığını açıkladı.

Spor

Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Beşiktaş, Semih Kılıçsoy, Milot Rashica ve Gedson Fernandes'in golleriyle 3-0 kazandı.

Gündem

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki çarşıda küçücük bir dükkan için 1.5 milyon dolar istenmesi tartışmalara yol açtı.

Spor

Beşiktaş, Adana Demirspor'la yollarını ayıran Jonas Svenson'u kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor

Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Spor

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, yardımcıları ile birlikte resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.

Spor

Beşiktaş, 24 yaşındaki Kamerunlu orta saha Jean Onana’yı sezon sonuna kadar Marsilya’ya satın alma opsiyonu ile kiralandığını açıkladı.

Spor

Ara transferde kadrosunu güçlendirip ligin ikinici yarısına iddialı girmek isteyen Beşiktaş, Norveçli sağ bek Jonas Svensson ile 1+1,5 yıllık sözleşme...

Spor

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaş, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.