Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig devi Beşiktaş, sakatlığı bulunan Amir Hadziahmetovic'in lisansını dondurdu. Bosnalı futbolcunun adı, TFF'ye bildirilen listede yer almadı.

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a çirkin ve kötü tezahürat ile bu eylemin bu sezon 8'inci kez gerçekleştirilmesinden dolayı Fenerbahçe...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Spor

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde kadroya dahil edilen futbolcular için imza töreni düzenlendi. Tüpraş Stadyumu'ndaki Moda Evi'nde düzenlenen imza törenine başkan...

Spor

Beşiktaş, Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muci'nin transfer detaylarını açıkladı.

Spor

Ara transfer döneminin son gününde Arnavut oyuncu Ernest Muci'yi kadrosuna katan Beşiktaş, genç futbolcuyu İstanbul'a getiriyor.

Spor

Siyah beyazlı takım, Emrecan Bulut'un sezonun geri kalanı için Trendyol 1. Lig ekibi Ümraniyespor'a kiralandığını açıkladı.

Spor

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayan Beşiktaş, derbiyi Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 kazandı.

Genel

Beşiktaş, Bahçelievler ve Üsküdar'da, 3 farklı suç örgütüne karşı yapılan operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 10'u tutuklanarak cezaevine gönderilirken...

Spor

Beşiktaş, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Trabzonspor taraftarlarının pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak maçta yer alamayacağını açıkladı.

Yerel

Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde ana isale hattı patladı. Bu gelişme üzerine Muallim Naci Caddesi, Beşiktaş istikametine geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Spor

Beşiktaş'ta taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Onur Bulut, kariyerine Almanya'da devam etmenin hazırlıklarını yapıyor.