Borsa Haberleri

borsa haberleri ve güncel borsa gelişmeleri, borsa ile ilgili tüm video, borsa fotoğrafları ve borsa haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yeni haftaya yüzde 1,04 artışla başladı. Bankacılık ve holding endeksleri yükselirken, taş toprak sektörü dikkat...

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Memiş, doların uçuşa geçeceği tarihi de açıkladı.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Mert Başaran, piyasalarla ilgili yeni bir değerlendirme yaparak yatırım yapmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

Ekonomi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, borsada işlem gören THY hisselerinin tarihi rekor kırdığını ifade etti.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın görevden ayrılmasının ardından, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından Borsa’da işlem yapan milyonlarca küçük yatırımcıyı ilgilendiren çok önemli bir mesaj yayımladı.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında yatırımcılara en çok kazandıracak iki yatırım aracını açıklayarak tavsiyelerde bulundu.

Ekonomi

Ekonomist Remzi Özdemir, parasını ve birikiminin borsada değerlendirenlere dikkat çeken uyarılarda bulundu. Özdemir, "Borsa haftalardır patinaj yapıyor" dedi.

Ekonomi

Birgün yazarı Ozan Gündoğdu, Borsa'daki yükselişin sebebinin yabancı yatırımcılar değil, yerli küçük yatırımcıların olduğunu söyledi.

Gündem

Borsa İstanbul'da yaşanan dalgalanmalar, piyasalarda endişe yaratıyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, borsa yatırımcılarını madde madde uyararak, olası risklere karşı dikkatli...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, borsa ve döviz kazançlarından elde edilen gelirlerinden yüzde 40'a kadar vergi için yetki alınmasıyla...

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası'nın 'sürpriz' faiz kararı sonrasında altın, gümüş ve özellikle borsaya dair dikkat...