Brezilya Haberleri

brezilya haberleri ve güncel brezilya gelişmeleri, brezilya ile ilgili tüm video, brezilya fotoğrafları ve brezilya haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Brezilya futbolunun efsaneleri arasında yer alan Romario, America FC'de oğlu ile birlikte oynamak üzere futbola geri dönüyor.

Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Brezilya'ya gerçekleştirdiği üç günlük ziyaretinde Brezilyalı mevkidaşı Lula ile çekilen fotoğrafları sosyal medyada dikkat çekti.

Dünya

Brezilya’nın güneydoğusunda bulunan Rio de Janeiro’da sağanak yağış, toprak kaymasına neden oldu. Brezilya Sağlık Bakanlığı, toprak kayması sonucu 7 kişinin...

Spor

İtalya'da tecavüz suçundan hüküm giyen dünyaca ünlü eski futbolcu Robinho'nun hapis cezası, ülkesi Brezilya'da da onaylandı.

Dünya

Interpol'ün ‘en çok arananlar’ listesindeki ‘Primer Kartel Uruguayo’ kartelinin liderlerinden Diego Nicolas Marset Alba, Brezilya’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem

Brezilya Birinci Futbol Ligi'nde Palmeiras şampiyon oldu. Bir dönem Pele'nin de formasını giydiği Santos, tarihinde ilk kez küme düştü.

Dünya

Brezilya Savunma Bakanlığı, Venezuela ile Guyana arasında çıkan çatışma nedeniyle kuzey sınırındaki askeri varlığını artırdığını duyurdu.

Spor

2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin, Brezilya'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Spor

Dünya Kupası C Grubu'nda mücadele eden Brezilya U17 Milli Futbol Takımı 77 şut attığı mücadelede Yeni Kaledonya'yı 9-0 mağlup etti.

Dünya

Dizlerindeki yağları aldırmak için ameliyata giren Brezilyalı televizyon ünlüsü Luana Andrade, operasyonda oluşan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.