Cevdet Yılmaz Haberleri

Cevdet Yılmaz haberleri ve güncel Cevdet Yılmaz gelişmeleri, Cevdet Yılmaz ile ilgili tüm video, Cevdet Yılmaz fotoğrafları ve Cevdet Yılmaz haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Emekli maaşlarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "ikinci 6 ayda haliyle artışlar yaşanacaktır" diye konuştu.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonda Mayıs ayından sonra düşüşün başlayacağını ve 2025’te yüzde 15’lerin görülebileceğini belirtti.

Ekonomi

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret ve emeklilere ek zamla ilgili olarak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama geldi.

Gündem

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifasının ardından, Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk açıklama geldi.

Ekonomi

"Orta Vadeli Program ve Makroekonomik Görünüm" programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaşlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ekonomi

Memur emeklisine yüzde 50 zam yapılacağını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SSK ve Bağ-Kur emeklileriyle ilgili zammı da ağzından kaçırdı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, asgari ücretin ne kadar olacağıyla ilgili rakam vermezken, memur ve emeklisine yapılacak zam oranını açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklamaları ve 5 aylık enflasyon verilerinin duyurulmasının ardından, 2024 Ocak ayında memur ve memur emeklilerinin alacakları...

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yılda memur ve memur emeklisine yeni yılda ne kadar zam yapılacağını açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammıyla ilgili önemli bir duyuruda bulundu. Yeni yılda geçerli olacak asgari...

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın duyurduğu kredi kampanyasını değerlendiren sektör temsilcileri "İnşaat maliyetlerindeki artış devam ediyor. Maliyetler, konut fiyatlarını belirleyecek" ifadelerini...