Ceza Haberleri

ceza haberleri ve güncel ceza gelişmeleri, ceza ile ilgili tüm video, ceza fotoğrafları ve ceza haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

İçişleri Bakanlığı, trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 15 günden 1 aya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yerel

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 12 kişinin sahte içkiden ölümüne ilişkin davada, 3 sanık için 4'er kez müebbet hapis cezası istendi.

Gündem

Arapça tabelasını kaldırttığı için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı tehdit eden emekli astsubay Mehmet Mutlu'ya, 2 ay 9 gün ev...

Yerel

Bursa'da metroda çıkan kavgada Deniz Temürtürkan'ı göğsünden bıçaklayan Emre Esen'e, 8 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Yerel

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocuya verilen cezaya itiraz edildi.

Yerel

Bartın'da 15 yaşındaki lise 2'nci sınıf öğrencisiyle cinsel ilişki yaşayan şahıs, mahkeme tarafından 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.

Gündem

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüsteki sucukların yıkayan şahıslara para cezası kesilirken, sucuklar imha edildi.

Gündem

Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydın hakkında istenen ceza belli oldu.

Yerel

Antalya'nın Aksu ilçesinde kumar borcu yüzünden çıkan tartışmada 3 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan Ahmet Karabulut'un cezası belli oldu.

Gündem

Aydın'da KYK yurdunda gerçekleşen asansör faciasıyla ilgili hazırlanan iddianamede, sorumlular için istenen cezalar belli oldu.

Gündem

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, RTÜK'ün ceza uygulamasına tepki göstererek "Türkiye'de hiçbir şey tesadüf değildir" dedi.

Gündem

Ev kiralamayla ilgili yeni kararlar, yeni yıl itibarıyla yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemelere uymayanlara 1 milyon liraya kadar ceza uygulanacak.