Cumhur İttifakı Haberleri

Cumhur İttifakı haberleri ve güncel Cumhur İttifakı gelişmeleri, Cumhur İttifakı ile ilgili tüm video, Cumhur İttifakı fotoğrafları ve Cumhur İttifakı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Temmuz 2023'te yaptığı açıklamada, "İsveç PKK’nin Avrupa'daki mağarasıdır. Kandil Dağı neyse Stokholm aynısıdır” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün yaptığı...

Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, partisinin miting takvimini açıkladı.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin 37 ilçe için belirlediği belediye başkan adaylarını açıkladı.

Gündem

Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, 55 belediye başkanı adayını daha açıkladı.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il, 53'ü ilçe olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Gündem

AK Parti ile ittifak görüşmeleri hakkında konuşan Yeniden Refah Partili Suat Kılıç, ittifak görüşmelerin kesildiğini duyurdu.

Gündem

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul il divanında, AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, partililerce ıslıklanıp yuhalandı.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı MHP, Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarının belli olduğunu açıkladı.

Gündem

Cumhur İttifakı dışındaki partileri hedef gösteren BBP lideri Destici, çözüm süreci sırasında 2012'de attığı “Özerkliği kabul edebiliriz” paylaşımı tepkiler çığ...

Gündem

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ve AK Parti iktidarından yerel seçimlerde Sivas'ın kendilerine bırakılmasını istedi.

Gündem

Cumhur İttifakı HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapılıp yapılmayacağına ve kimi destekleyeceğine ilişkin kararını açıkladı.