Dava Haberleri

dava haberleri ve güncel dava gelişmeleri, dava ile ilgili tüm video, dava fotoğrafları ve dava haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Giresun'da şüpheli bir şekilde ölen Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine dava açtığını duyurdu.

Gündem

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında yeni bir dava açıldı. Dilan Polat'ın 7 yıla kadar hapisle cezalandırılması...

Dünya

Chrome tarayıcısının özel Incognito ayarında web etkinliklerini izleyerek kullanıcıları kandırdığını iddia eden bir dava, çözüme kavuşturuldu.

Gündem

Ünlü yazar Murathan Mungan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İYİ Parti'ye dava açacağını açıkladı.

Gündem

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına...

Gündem

Gabon Dışişleri Bakanlığı’ndan, Karabük'te 1 yıl önce ölen Dina’nin ailesine gönderilen yazıda, Türkiye’deki dava sürecinin Büyükelçilik tarafından takip edileceği belirtildi.

Magazin

1989 yılında şarkıcı Bergen'i katleden Halis Serbest, 2 yıl önce açtığı 300 bin liralık tazminat davasını kaybetti.

Gündem

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen ve Seçil Erzan ve 7 sanığın yargılandığı dava, tanıkların dinlenmesi için 24 Mayıs tarihine...

Gündem

İBB’nin Hidiv Kasrı için başlattığı hukuk mücadelesinde karar çıktı. İstinaf Mahkemesi'nin verdiği kararla birlikte Hidiv Kasrı, İBB mülkiyetinde kalmış oldu.

Gündem

Kahramanmaraş depremlerinde 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasında, tutuklu mimar E.D'nin savunması, 'pes artık' dedirtti.

Dünya

New York Belediyesi, çocukluk çağında ruh sağlıklarını kötü etkilediği için TikTok, YouTube, Facebook, Instagram ve Snapchat'e dava açtı.

Gündem

Eski CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı, uyuşturucu baronlarını ve uyuşturucu trafiğini anlatıp, Süleyman Soylu'ya işaret ettiği video hakkında karar çıktı.