Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, düşük KDV'ye tabi ürünler üzerinden fiş keserek vergiden kaçan işletmeler için harekete geçildiğini duyurdu.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı influencerlar için düğmeye bastı. Bakanlık artık "Influencer Sertifika Programı" başlatacak.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı tarafından, 58 firmaya, mevzuata aykırı iş ve eylemleri nedeniyle; toplam 86 milyon 274 bin 994 lira idari para...

Yerel

Bahçelievler’deki Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde yapılan denetimlerde şüpheli görülen araçlar durdurularak arama yapıldı.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi 81 ilde market, kuruyemişçi ve restoranlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, 24 hal işletmesine sebze ve meyve satışlarında fahiş fiyat artışı yaptığı nedeniyle, 2 işletmeye de stokçuluk yaptığı nedeniyle...

Ekonomi

Karadeniz ve Marmara Denizi'nde yasa dışı ticari balık avcılığı yapanlara yönelik denetimde, bin 250 kilo istavrite el konuldu.

Gündem

6 Şubat depremleri sonrası toplanan bağışlar nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından AHBAP hakkında başlatılan denetleme tamamlandı.