Dolar Haberleri

dolar haberleri ve güncel dolar gelişmeleri, dolar ile ilgili tüm video, dolar fotoğrafları ve dolar haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Merkez Bankası'nın merakla beklenen Mart ayı Piyasa Katılımcıları anketinin sonuçlarına göre, enflasyon beklentisi ve dolar kurunun çıkacağı seviye arttı.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra olası bir devalüasyondan ve doların ani bir sıçrama yapabileceğinden bahsetti.

Ekonomi

Dolar ve Euro'daki sert yükselişin, 'Erdoğan seçimden sonra Şimşek’i görevden alacak' söylentisi nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

Ekonomi

ABD'nin en büyük bankalarından dünyaca ünlü Bank of America, Türkiye ile ilgili yeni araştırma raporunu yayımladı.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, döviz piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmanın geçici olduğunu öne sürdü.

Ekonomi

ABD Doları, 6 Mart 2024 akşamı 32 TL'ye çıkarak tarihi zirveyi gördü. Bu durum, Türk Lirası'nın en değersiz seviyesi anlamına...

Ekonomi

ABD Doları, bugün bankalararası piyasanın açılışından sonra 31,8018 liraya yükselerek tarihi rekorunu yeniledi.

Ekonomi

Aylardır devam eden hızlı yükselişini sürdüren döviz kurunda dolar/TL, piyasaların açılışında 31.45490'a kadar çıkarak, rekor seviyesini yeniledi.

Ekonomi

Dolar TL kuru ve spot piyasada altının onsu üzerinden yapılan hesaplamaya göre gram altın 2125 TL ile tüm zamanların en...

Ekonomi

Peş peşe rekor tazeleyen Dolar, sabah saatlerinde 31.38810'u görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın net rezevlerinin, bu hafta içinde 6 Milyar dolara yakın miktarda eridiği iddia edildi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faizi sabit tutma kararı sonrası, dolar kuru bu sabah güne 31.09 zirvesinde başladı.