Ekrem imamoğlu Haberleri

ekrem imamoğlu haberleri ve güncel ekrem imamoğlu gelişmeleri, ekrem imamoğlu ile ilgili tüm video, ekrem imamoğlu fotoğrafları ve ekrem imamoğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti eski Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner ile Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, sosyal medyada birbirine girdi.

Gündem

Bayram ziyareti için memleketi Trabzon'a gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beni geçecek adam doğmadı kardeşim." ifadelerini kullandı.

Gündem

Seçimlerden büyük bir zaferle çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarını The Economist’e değerlendirdi.

Gündem

31 Mart seçimlerinden zaferle çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Financial Times'a önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Dünyaca ünlü basın kuruluşu Financial Times, yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bir analiz yayınladı.

Gündem

Yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, seçimlerden sonra ilk kez bir araya geldi. Görüşmeyi, İBB Başkanı İmamoğlu sosyal medyadan...

Gündem

Anıtkabir’i ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Aslanlı Yol'da kısa bir konuşma yapmak istemesine, görevliler tarafından müdahale edildi.

Gündem

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş ve Özgür Özel'i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin yayın yasaklarının kaldırılmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Gündem

31 Mart Yerel seçimlerinde büyük bir rekabete sahne olması beklenen İstanbul'da ilk sonuçlar gelmeye başladı. İşte megakentte ilk sonuçlar...

Gündem

İstanbul'da oyunu kullanan İBB Başkanı İmamoğlu, "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" ifadelerini kullandı.

Gündem

Adalar Halk Buluşması'nda konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, Net olarak söylüyorum yarın Allah’ın izniyle Adalet ve kardeşlik kazanacak" dedi.