Ekrem imamoğlu Haberleri

ekrem imamoğlu haberleri ve güncel ekrem imamoğlu gelişmeleri, ekrem imamoğlu ile ilgili tüm video, ekrem imamoğlu fotoğrafları ve ekrem imamoğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti iktidarına sokak hayvanlarıyla ilgili çağrı yaptı. İmamoğlu, "Bu yanlıştan dönün. Oturalım, konuşalım" ifadelerini kullandı.

Gündem

Beşiktaş Belediye Başkanı olarak seçilen Rıza Akpolat, CHP Kartal eski İlçe Başkanı, hemşehrisi ve eski arkadaşı olan Metin Ağırman’ın boşandığı...

Gündem

İBB Başkanı İmamoğlu, megakent İstanbul'da iş arayan yurttaşlara ulaşımın 3 ay süreyle ücretsiz olacağı uygulamaya başlandığını açıkladı.

Gündem

İstanbul Saraçhane'deki 15 Temmuz Şehitler Panosu önünde düzenlenen programda konuşan Ekrem İmamoğlu, "darbecilerin önünü açanlar hesap vermedi" dedi.

Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İKSV 31. İstanbul Caz Festivali Ödül Töreni’nde konuştu.

Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesine ilişkin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan 3 ayrı açıklama yapıldı.

Gündem

Adalar'daki toplu taşma eylemlerine ilişkin konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Adalar'da faytonları kaldırdıktan sonra toplu taşımayı sağlama mecburiyetimiz var. Adalar,...

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olsaydı şu anda Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturmuyordu” dedi.

Gündem

T24 yazarı Ali D. Ulusoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, yeni ceza davası hazırlığı olduğunu açıkladı.

Gündem

Oyuncu ve senarist Levent Kazak, İBB’nin Adalar’da başlattığı minibüs seferlerine karşı başlayan protestolara ilişkin, İmamoğlu'na mektup yazdı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı’na yapılan kurban bağışlarının bu yıl 1 milyon aileye ulaşacağını açıkladı.

Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçilen İBB Başkanı İmamoğlu'nun oy oranı iktidarı şaşırtırken, İmamoğlu'nun AK Parti'den de oy aldığı ortaya çıktı.