Elazığ Haberleri

Elazığ haberleri ve güncel Elazığ gelişmeleri, Elazığ ile ilgili tüm video, Elazığ fotoğrafları ve Elazığ haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Elazığ'da fizyoterapi teknikeri olarak görev yapan kadın, 1 ay önce evlendiği uzman çavuş eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Gündem

Elazığ ve Konya’da eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-37 operasyonunda 2 suç örgütünün çökertildi. Haberi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Gündem

İTÜ Prof. Dr. Tuncay Taymaz, "Kahramanmaraş depreminin bıraktığı noktadan itibaren, Doğanyol- Sivrice depreminin ucundan Karlıova'ya kadar giden kısımda, Sivrice, Palu,...

Yerel

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kentteki 129 köy yolu, ulaşıma kapandı.

Yerel

AFAD'ın paylaştığı verilere göre, Elazığ'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gündem

AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı öne sürüldü.

Yerel

AFAD verilerine göre, saat 16.26'da Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği, 9.36 kilometre olarak kaydedildi.

Yerel

Elazığ- Bingöl kara yolu Kovancılar ilçesi Tepebağı köyü mevkisinde, hafif ticari araçla ambulans çarpıştı. Kazada, 6 kişi yaralandı.

Yaşam

Elazığ'da habitat kaybı nedeniyle nesli tehlikede olan ve koruma altında bulunan sarı benekli semender görüntülendi.

Gündem

Ankara-Diyarbakır seferini yapan uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır'a iniş yapamadı. Düşme tehlikesi yaşayan uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı.