Engin Polat Haberleri

Engin Polat haberleri ve güncel Engin Polat gelişmeleri, Engin Polat ile ilgili tüm video, Engin Polat fotoğrafları ve Engin Polat haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Banu Parlak'ın mekanına düzenlenen saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Polat çifti davasında mahkeme kararda sanıkların kaçma şüphesi olduğunu belirtti.

Gündem

5 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Dilan-Engin Polat çiftinin, Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanmasında azmettirici oldukları belirlendi.

Gündem

Dilan ve Engin Polat çiftinin, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hapsi istendi.

Gündem

Dilan-Engin Polat çiftinin kızı Nilda Polat, sosyal medyadan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslenerek, anne ve babasının cezaevinde olmalarına isyan etti.

Genel

Polat çiftinin komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Dilan Polat için 8 yıl 4 aya kadar hapis istenirken Engin...

Gündem

Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı olan ve pişmanlık yasasından yararlanan Ahmet Gün, cezaevinde ifade verdi.

Gündem

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin Polat'ın eşi Dilan Polat ile görüşebilmek için evli mahkumlara sunulan 'Pembe Oda' talebinde...

Gündem

Dilan Polat'ın yardımcısı ve çocuklarının bakıcısı Şule, ikamet izni bittiği gerekçesiyle sınır dışı edildi. Şule'nin giderken yaptığı paylaşım tepki çekti.

Gündem

Dilan ve Engin Polat çiftine ait lüks araçlar, TMSF'nin otoparkına çekildi. Kararın, Polat çiftinin şirketlerine atanan kayyımlar tarafından alındığı öğrenildi.

Gündem

Dilan ve Engin Polat'ın evinde çalışan yabancı bir kişi ile akrabası sınır dışı edilecek. Gözaltına alınan bu şahısların ikamet izni...

Gündem

Dilan ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme. Tutuklanan ikilinin mali müşaviri Zümrüt Yerebakan, elindeki bilgi ve belgeleri paylaşarak itirafçı oldu.

Gündem

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçundan cezaevinde bulunan Dilan-Engin Polat çiftinin muhasebecisi Harun Abak tutuklandı.