Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yandaş Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, "Dün Erdoğan'ın gölgesine basmaktan çekinen bazı isimler, bugün ihanet içindeler" dedi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti lideri Meral Akşener’e “Partinizin başında kalın, ayrılmayın” dediği iddiasına İYİ Parti'den yanıt geldi.

Gündem

Kurultay kararı alan ve aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Partinizin başında kalın, ayrılmayın" dediği öne...

Gündem

Makam odasından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın resmini kaldırtan Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Kaya, dikkat çeken bir...

Gündem

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ticaret Bakanlığı’nın İsrail’e karşı aldığı ihracatı kısıtlama kararının 35 bine yakın masum...

Gündem

Bayram mesajı yayınlayan Erdoğan, ekonomi programının olumlu etkilerinin yılın ikinci yarısından itibaren daha net bir şekilde görüleceğini belirtti.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla, Tacikistan vatandaşlarına yönelik vize muafiyeti uygulaması kaldırıldı.

Gündem

Van'da seçimleri kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a mazbatasının verilmemesi üzerine, AK Parti'nin kurucularından Hüseyin Çelik'ten de tepki geldi.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin yerel seçimlerde yaşadığı ağır hezimeti önceden bildiğini öne sürüldü.

Gündem

Seçimlerde büyük hezimete uğrayan AK Parti'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi olan Rize'de, yüzde 18'lik oy kaybı yaşandı.

Gündem

Seçim sonuçlarının bekledikleri gibi gelmemesinin ardından, AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması 00.30'a ertelendi.

Gündem

İstanbul'da oyunu kullanan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.