Eyüpspor Haberleri

eyüpspor haberleri ve güncel eyüpspor gelişmeleri, eyüpspor ile ilgili tüm video, eyüpspor fotoğrafları ve eyüpspor haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Eyüpspor, 1. Lig’in 29. haftasında sahasında konuk ettiği Altay’ı 4-1 mağlup ederek bitime 5 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Spor

Arda Turan'ın yönetimindeki Eyüpspor, Sakaryaspor'un Şanlıurfaspor'a mağlup olmasının ardından Süper Lig'e çıkmayı garantilemek için sahaya çıkacak.

Spor

1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmenin eşiğinde.

Spor

1. Lig'deki Süper Lig yarışında lider Eyüpspor ile Bodrum FK'yı Bodrum İlçe Stadı'nda karşı karşıya getiren maç, ilk yarının son...

Spor

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Şanlıurfaspor maçında tribünlerden yapılan Seçil Erzan tezahüratları nedeniyle taraftarlar ile tartıştı.

Spor

1. Lig'in 13. haftasında evinde Manisa FK'yı 2-1 yenen Eyüpspor'da maçın ardından Başkan Murat Özkaya, Arda Turan'ı tribünlere götürüp alkışlattı.

Gündem

Gazeteci Murat Ağırel son dönemde Tuzlaspor'daki "bilet olayı", Eyüpspor'un Galatasaraylı yöneticisi ile oyuncu transferleri ve aralarında eski futbolcuların da bulunduğu...

Spor

Eyüpspor Teknik direktörü Arda Turan, akreditasyon kartı nedeniyle 5 kez Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.