Faiz Haberleri

faiz haberleri ve güncel faiz gelişmeleri, faiz ile ilgili tüm video, faiz fotoğrafları ve faiz haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, politika faizlerinin indiriminin henüz gündemde olmadığını söyledi.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın ne zaman faiz indireceğini açıklayan Finans uzmanı Prof. Dr Şenol Babuşçu, o tarih için "kesinlikle yanlış zaman" dedi.

Ekonomi

Mevduat faizlerinin sağladığı güvenli ve tatmin edici getiri, yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor. İşte 1 milyon TL'nin yatırımcılara sağladığı faiz getirisi...

Dünya

Avrupa Merkez Bankası, Temmuz toplantısında faizleri sabit tuttu. Ekonomistler Eylül'de, 25 baz puanlık bir faiz indirimi daha beklediklerini açıkladı.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, faiz indiriminden önce, bu yılın da ötesinde enflasyon hedeflerini tutturabileceklerinden emin olmak istediklerini söyledi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), yüzde 50 olan faizi sabit bıraktı.

Ekonomi

Halk TV'de Şirin Payzın ile Sözüm Var programına konuk olan ekonomist Selçuk Geçer, "Yabancılar, Türkiye'de faizle dolar vurgunu yapıyor" dedi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararının bu ay ne zaman verileceği araştırılıyor. Konuyla ilgili AA'nın ve Bloomberg HT'nin faiz anketi...

Ekonomi

Bankaların 2024 yılının ilk çeyreğinde elde ettiği komisyon gelirinin 136 milyar 165 milyon TL olduğu belirlendi.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'deki deneyimin tekrarlanmaması için faiz indirimi konusunda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından Merkez Bankası'nın faizi sabit tutma kararının hatalı olduğunu açıkladı.

Ekonomi

Politika faizini 250 baz puan artırtan Merkez Bankası, yaptığı resmi açıklamayla kredi kartı faizlerinin artmayacağını bildirdi.