Fatih Altaylı Haberleri

Fatih Altaylı haberleri ve güncel Fatih Altaylı gelişmeleri, Fatih Altaylı ile ilgili tüm video, Fatih Altaylı fotoğrafları ve Fatih Altaylı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Mustafa Destici ve AK Partili eski vekil Necdet Ünüvar'ın kızlarının Meclis'te 100 bin TL maaşla işe başlamasına, usta gazeteci Fatih...

Gündem

Yazarımız Aykut Torunoğulları, gurbetçi Türk vatandaşları hakkında skandal ifadeler kullanan Fatih Altaylı'ya, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yanıt verdi.

Gündem

Afgan göçmenler için yaptığı açıklamalarla tepki çeken Ticaret Bakanı Ömer Bolat'a, usta gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert tepki geldi.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Kayseri'den başlayan ve yayılan olaylarla ilgili "AK Parti geçmişte bu bedeli ödeyebiliyordu. Şimdi ödeyemiyor. Çünkü azalan para...

Gündem

Usta gazeteci Fatih Altaylı, kaldırımda yürürken bir motosikletin kendisine çarptığını ve yere düştüğünü açıkladı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayladığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" taslağına tepki gösteren gazeteci Fatih Altaylı, "Siz kazandıkça gençlerimiz geleceği yurt dışında...

Gündem

Usta gazeteci Fatih Altaylı, Erdoğan ile yeni Anayasa konusunda görüşen CHP’nin tuzağa düşeceğini söyleyerek, uyarılarda bulundu.

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun bazı gazetecileri hedef gösteren konuşmasına, usta gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert yanıt geldi.

Gündem

Usta gazeteci Fatih Altaylı, sığınmacılara ait ruhsatsız işyerlerinin mühürlenmesi sonrası Burcu Köksal'a yüklenen DEM Parti'ye yanıt verdi.

Gündem

Fatih Altaylı, bazı gazetecilerin kamu kaynaklarından aktarılan paralarla, muhalefetin adaylarını yıpratma görevini üstleneceğini iddia etti.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı’ya yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı getirildi.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, ultrAslan lideri Sabahattin Şirin’e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada, 7 ay hapis cezası aldı.