Film Haberleri

film haberleri ve güncel film gelişmeleri, film ile ilgili tüm video, film fotoğrafları ve film haberleri Polemik Haber sitemizde


Kültür Sanat

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 76. Emmy Ödülleri için adaylar belli oldu. Bu yıl en çok adaylık alan yapım,...

Kültür Sanat

Tüm dünyada büyük hayran kitlesine sahip Oscar Ödüllü animasyon serisi 'Shrek'in yeni filminin, vizyona gireceği tarihi belli oldu.

Kültür Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 13 film vizyona girdi. 28 Haziran Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler haberde...

Kültür Sanat

Dünyaca ünlü komedyen Eddie Murphy, şu anda yeni bir Shrek filminin yapım aşamasında olduğunu duyurdu.

Kültür Sanat

Yılmaz Güney’in hayat hikâyesini beyaz perdeye taşıyacak sinema filminde Güney'i, ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandıracak.

Kültür Sanat

Cumartesi Anneleri’nden esinlenen Ayşe Polat'ın yönetmenliğini yaptığı "Kör Noktada" filmi, 15 Haziran’da MUBI'de yayınlanacak.

Magazin

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, sevilen yapımı Aile Arasında filminin ikincisinin hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

Magazin

Türk müziğinin efsanesi Cem Karaca'nın hayatını anlatan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin gösterimden kaldırılmadığını duyuran yapım şirketi, mücadele çağrısı yaptı.

Dünya

Dünyaca ünlü efsanevi pop şarkıcısı Michael Jackson'ın hayatını konu alan "Michael" filmi, 18 Nisan 2025'te vizyona girecek.

Türk müziğinin efsane isimlerinden Cem Karaca'nın hayatını anlatan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin çekilmemesi için açılan durdurma kararı talebi, mahkeme tarafından...