Futbol Haberleri

futbol haberleri ve güncel futbol gelişmeleri, futbol ile ilgili tüm video, futbol fotoğrafları ve futbol haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

TFF Yönetim Kurulu'nun Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu'yla gerçekleştirilen toplantı sona erdi. Detaylar...

Spor

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen Alman futbolcu Max Kruse, profesyonel kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Spor

Halil Umut Meler'e saldırı sonrası maçlara çıkmama kararı alan futbol hakemleri, yaptıkları ortak bir açıklamayla, maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu.

Spor

Dopingle mücadele savcılığı Fransız yıldız Paul Pogba‘nın yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle futboldan 4 yıl men edilmesi talebinde bulundu.

Spor

Eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği anları izinsiz bir şekilde kayda almakla suçlanan Güney Koreli futbolcu Hwang Ui-jo, milli takımdan uzaklaştırıldı.

Spor

Şanlıurfa'nun Viranşehir ilçesinde liseler arası futbol turnuvasında öğrenciler arasında kavga çıktı.

Spor

A Milli Futbol Takımı, Almanya'yla karşılaşacağı özel maç ve 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak.

Spor

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Mondihome Kayserispor karşı karşıya geldiği mücadeleyi, 4-3'lük skorla Kayserispor kazandı.

Spor

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İrlanda Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'ye yaptığı yatırımı sonlandırma kararı aldığını açıkladı.

Spor

Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar'ın sevgilisi Bruno Biancardi'nin evine giren saldırganlar Biancardi ve kızı Mavie'yi kaçırma girişiminde bulundu.