Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Sağlık

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa’da 2023 Süper Kupa maçı için karşı karşıya gelecek.

Spor

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için alabileceği muhtemel aksiyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u ağırlayan Galatasaray, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı file bekçisi Günay Güvenç'e 2 maç men cezası verdi.

Spor

Sarı kırmızılı takımın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo'ya İtalyan ekiplerinden Fiorentina'nın teklif yaptığı öne sürüldü.

Spor

Sarı kırmızılı takımın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, kariyerine 1 sene daha devam etmeyi düşündüğünü ancak Galatasaray'da mı yoksa başka bir...

Spor

Süper Lig lideri Galatasaray'ın son 6 maçta 12 gol yemesi üzerine teknik direktör Okan Buruk, ilk 11'de değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Spor

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, başantrenörlük görevine Ekrem Memnun’un getirildiğini duyurdu.

Spor

Süper Lig lideri Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'ye, dünya devinin talip olduğu iddia edildi.

Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yabancı hakemlerle ilgili bir soruya, "Birbirimizi boğazlama seviyesine nasıl geldik? Bunu yabancı hakemle açıklayamazsınız" cevabını...

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan lider Galatasaray, mücadeleden 4-3 galip ayrılarak milli araya kayıpsız girdi.

Spor

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, ezeli rakipleri Fenerbahçe'den daha iyi olduklarını ve derbiyi kazanacaklarını söyledi.