Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda üyeler, başkan Ali Koç'a Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma ya da hiç çıkmama seçeneklerinden birini uygulaması için yetki verdi. NutSpor YouTube kanalında ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için alabileceği muhtemel aksiyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kahveci, Galatasaray-Hatayspor maçını da değerlendirdi.

Beşiktaş uzatmalarda kazandı: 3-2 Beşiktaş uzatmalarda kazandı: 3-2

Hatayspor'un attığı golün iptal edilmesine ilişkin konuşan Kahveci; "Bende o golle ilgili hiçbir tartışma yok, gol iptali normal."

"ICARDI İŞİN İÇİNE ARTIK KAFASINI KOYDU"

Icardi'nin performansından övgü dolu sözlerle bahseden ünlü yorumcu; "Adamın morali bozulmuyor, kendi kalene gol atıyorsun Kasımpaşa'da, penaltı kaçırıyorsun gidiyorsun telafi ediyorsun. Bu tez konusu olur. Icardi işin içine artık kafasını koydu. Kafasını çalıştırıyor. Son 3 maçta attığı son 3 gol kafa golü." ifadelerini kullandı.

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısındaki Süper Kupa için alınacak muhtemel kararlar ile ilgili Kahveci, "Galatasaray'ın Fenerbahçe U19 takımı ile sahaya çıktığında ben rotasyon yapacağını düşünmüyorum. Süper Kupa maçına ya çıkmazsın ya da çıkarsan A takımla çıkmalısın. Benim görüşüm, katılan olur, katılmayan olur. U19 takımı ile çıktın, Galatasaray da ciddi oynadı 5-0 falan bitti. Ne olacak? Tarihte yazacak o." dedi.