Hafize Gaye Erkan Haberleri

Hafize Gaye Erkan haberleri ve güncel Hafize Gaye Erkan gelişmeleri, Hafize Gaye Erkan ile ilgili tüm video, Hafize Gaye Erkan fotoğrafları ve Hafize Gaye Erkan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Merkez Bankası Başkanlığı görevinden ayrılan Hafize Gaye Erkan'ın, eşi ve oğluyla birlikte 1 haftadır boğazdaki bir otelde tatil yaptığı ortaya...

Gündem

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden eski TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ı uyardığını belirten gazeteci Deniz Zeyrek, "Keşke beni dinleseymiş" dedi.

Gündem

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Merkez Bankası eski Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın istifasını, AK Parti içinden kimin istediğini yazdı.

Ekonomi

Merkez Bankası’nın eski Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın, resmi olarak ‘görevden alındığı’ için iki yıl daha maaşını almaya devam edeceği öğrenildi.

Ekonomi

İstifa eden Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın İstanbul'daki kiraların pahalılığıyla ilgili yaptığı açıklamaların, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdığı iddia edildi.

Ekonomi

ABD'nin en büyük bankası JPMorgan, Gaye Erkan'ın yerine Fatih Karahan'ın TCMB Başkanı olarak atanmasıyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme notu...

Gündem

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası görevinden istifa eden Hafize Gaye Erkan'ın ardından göreve Fatih Karahan'ın atandığı açıklandı.

Gündem

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifasının ardından, Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk açıklama geldi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'görevinden affını istediğini' duyurdu.

Gündem

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'ı Erdoğan'a öneren ismin, Baykar Teknoloji’nin Genel Müdürü Haluk Bayraktar olduğu öne sürüldü.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili gündeme gelen iddilara ilişkin ilk kez konuştu.

Gündem

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili çıkan iddiaların ardından İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, iktidara görevinden alınması için çağrıda...