Ifade Haberleri

ifade haberleri ve güncel ifade gelişmeleri, ifade ile ilgili tüm video, ifade fotoğrafları ve ifade haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Tutuklu bankacı Seçil Erzan, mahkemeye verdiği ifadede kendisini tehdit edenlerin adını verirken, Fatih Terim ile ilgili sözlerinin ardından herkes dondu...

Yerel

Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı kişiyi bulamayan Emre Kiremitçi, borçlusunun en yakın arkadaşı olan Mustafa Kılıçaslan'ı öldürdü.

Gündem

10 Kasım'da Atatürk'e dua edilmesine tepki gösterip sosyal medyadan Atatürk'e hakaret eden gerici Ahmet Bostancı'nın ifadesi ortaya çıktı.

Yerel

Kayseri'de arkadaşı Hürkan Samet Durmaz'ı öldüren 13 yaşındaki arkadaşı, ifadesinde cinayeti neden işlediğini anlattı.

Gündem

Aracıyla çarptığı motokurye Yunus Emre Göçer'i öldüren Somali liderinin oğlu katil Hassan Shekh Mohamud'un, polislere söylediği yalanlar ortaya çıktı.

Yerel

Bursa'nın Gürsu ilçesinde karşıdan karşıya geçen Esra Uzun'a çarpıp ölümüne neden olan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Galatasaray’ın tercümanı Musa Mert Çetin’in, Fatih Terim Fonu olarak bilinen dolandırıcılıkla ilgili verdiği ifade, davanın seyrini değiştirecek cinsten.

Yerel

Tutuklanan sahte savcı Alper Pars, ifadesinde hep savcı olmak istediğini, sahte savcı kimliğini ise ölen dedesinin kendisine hediye ettiğini iddia...

Gündem

Fatih Terim fonu olarak adlandırılan fonla ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın, savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.

Yerel

Samsun’un Atakum ilçesinde inşaattan ytong çalan şahsın, emniyette vermiş olduğu ifade 'pes' dedirtti.

Yerel

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde eski eşini tabancayla vurduktan sonra bıçakla boğazını keserek öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı.

Yerel

İstanbul Büyükçekmece'de bazanın içinde cesedi bulunan Fikret Aydın'ı öldürmek iddiasıyla gözaltına alınan arkadaşının ifadesi ortaya çıktı.