Ikramiye Haberleri

ikramiye haberleri ve güncel ikramiye gelişmeleri, ikramiye ile ilgili tüm video, ikramiye fotoğrafları ve ikramiye haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatıracağız" dedi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu 3 bin TL'lik bayram ikramiyesi, emekliler arasında hayal kırıklığı yarattı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın daha önce...

Ekonomi

DİSK Emekli-Sen Genel Sekreteri Fikri Kalender, “Biz, ulufe dağıtırcasına, sadaka dağıtırcasına verilen 3 bin lirayı kabul etmiyoruz." dedi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli ikramiyesinin üç bin liraya çıkarıldığını açıkladı.

Ekonomi

Emekli maaşlarındaki artışın bayram ikramiyelerine yansıyıp yansımayacağı konusu, merak edilirken emekliler, o tarihte 2 ödeme birden alacak.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanların maaşlarında yüzde 10 iyileştirme yapıldığını açıkladı.

Gündem

Çalışan emeklilere 5 bin lira destek verilmesini öngören düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Gündem

Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren ve ekonomiye ilişkin düzenlemeleri içeren kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

TBMM Genel Kurulu'nda, içinde çalışan emeklilere 5 bin lira ödenmesini de içeren ekonomiye dair düzenlemelerin görüşmelerine başlandı.

Gündem

Meclis'te yoğun bütçe maratonu tamamlanıyor. Genel Kurul'da yılın son mesaisinde, çalışan emeklilere yönelik 5 bin liralık ödemeyi içeren düzenleme yasalaştırılacak....

Gündem

Vedat Işıkhan, çalışan emeklilerin alacağı 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili olarak, "Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra ödemeleri iki gün içinde yapacak...

Ekonomi

Yandaş gazeteci Cem Küçük, adeta bir muammaya dönen çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL’nin hesaplara ne zamana yatacağını açıkladı.