Inceleme Haberleri

inceleme haberleri ve güncel inceleme gelişmeleri, inceleme ile ilgili tüm video, inceleme fotoğrafları ve inceleme haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde görevlendirilen öğretmenlere yönelik eğitim toplantısında bir seçim kurulu görevlisinin, salondakilere, 'Seçim günü arayıp aptal aptal sorular...

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye'de birçok emekli, çalışan ve patronun başına yakabilecek geriye dönük yeni bir inceleme başlattı.

Gündem

Hakimler ve Savcılar Kurulu, Danıştay'ın göreve iade kararı verdiği 387 hakim ve savcı ile ilgili Erdoğan'ın sözlerinin ardından inceleme başlattı.

Gündem

Futbol dünyasını sarsan fon vurgunu soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Dosyada adı geçen teknik direktör Fatih Terim’in banka dökümlerine yönelik...

Ekonomi

Stellantis Otomotiv'in paylarının tamamının TOFAŞ tarafından devralınması üzerine, Rekabet Kurulu tarafından inceleme başlatıldı.

Gündem

İstanbul'daki Boğaz köprüleri üzerinde yapay zekayla reklam yapılmasına, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı.

Gündem

İmar yolsuzluğu iddialarıyla gündeme gelen MHP’li Alanya Belediyesi’ne, İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı.