Ingiltere Haberleri

ingiltere haberleri ve güncel ingiltere gelişmeleri, ingiltere ile ilgili tüm video, ingiltere fotoğrafları ve ingiltere haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

EURO 2024'te şampiyonluğu İspanya'ya kaptıran İngiltere'de Milli Takımı teknik direktörü Gareth Southgate, görevinden istifa etti.

Dünya

Keir Starmer, partisinin ezici çoğunluğu kazandığı genel seçim zaferinin ardından Buckingham Sarayı'nda Kral 3. Charles tarafından resmen atandı. Ardından Başbakanlık...

Dünya

Erken seçime giden İngiltere'de Keir Starmer'ın liderliğindeki İşçi Partisi, 650 sandalyeli Avam Kamarası'na 410 milletvekili göndererek tek başına iktidar oldu.

Dünya

İngiltere’de milyonlarca seçmen yarın yapılacak genel seçimlerde Birleşik Krallık’ın yeni hükümetini ve Avam Kamarası üyelerini belirlemek üzere oy kullanacak.

Dünya

İngiltere'de 53 yıldır düzenlenen Glastonbury Festivali’nde, BBC’nin canlı yayını sırasında, punk rock grubu Idles dinleyicilere ”F*** the King” sloganı attırdı.

Gündem

İngiltere'nin Hackney bölgesinde bir restorana düzenlenen ve 1 çocuğun yaralanmasına neden olan saldırının arkasından, Türk çeteler çıktı.

Dünya

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "Kraldan parlamentonun feshini istedim, ülkede genel seçim 4 Temmuz'da yapılacak" açıklamasını yaptı.

Dünya

İngiltere'de 80'li yaşlardaki 2 iklim aktivisti, Londra'daki Britanya Kütüphanesi'nde bulunan Magna Carta'nın camını çekiçle kırdı.

Dünya

İngiltere'nin bazı mültecileri Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için 2 yıldır hayata geçirmeye uğraştığı plan, Avam Kamarası'nda onaylandı.

Dünya

İngiltere Adalet Bakanlığı, dijital içerik manipülasyon teknolojisi deepfake’i kullanarak müstehcen içeriklerin üretimini bugünden itibaren suç kapsamına aldığını duyurdu.

Dünya

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husilere yönelik 16 ayrı bölgede 36 farklı saldırı düzenlendiğini belirtti.

Eğitim

Mektebim Koleji, İngiltere'nin Manchester kentinde 250 yıllık köklü bir geçmişe sahip Ackworth School ile kapsamlı bir iş birliği projesine imza...