Ingiltere Haberleri

ingiltere haberleri ve güncel ingiltere gelişmeleri, ingiltere ile ilgili tüm video, ingiltere fotoğrafları ve ingiltere haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Türkiye'de 'Suriyeliler Kalsın Genelgesi' yayınlanırken, İngiltere yönetimi ülkeye göçmen girişinin azaltılabilmesi için bir takım yeni kararlar aldı.

Spor

İngiltere Premier Lig, 2025-2026 sezonundan başlayarak 4 yıl sürecek toplam değeri 6,7 milyar sterlin (245 milyar lira) olan ulusal televizyon...

Spor

Galatasaray, İngiltere temsilcisi Manchester United'ı 29 Kasım Çarşamba günü (yarın) Türkiye'de ağırlayacak.

Dünya

İngiltere Kralı Charles'ın, İngiltere'nin kuzeybatısında yaşayan binlerce insanın ölümünden kazanç sağladığını ve bu insanların varlıklarını kendi servetine kattığı ortaya çıktı.

Dünya

İngiliz Kraliyet Donanması'na ait Vanguard sınıfı nükleer denizaltı, Atlantik Okyanusu'nda bir ekipman arızası nedeniyle ezilme tehlikesi yaşadı. 

Spor

İngiltere Premier Lig'de, Tottenham - Liverpool maçının ardından tartışma konusu olan hakem kararları sebebiyle VAR kayıtları açıklandı.

Dünya

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın görevden alınmasının ardından göreve, mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

Dünya

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Filistin gösterilerine izin veren Londra polisini suçlayan İçişleri Bakanı Braverman'i...

Spor

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İrlanda Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'ye yaptığı yatırımı sonlandırma kararı aldığını açıkladı.

Gündem

İngiltere'nin Kıbrıs'taki askeri üssünü, Türkiye'ye haber vermeden İsrail'e askeri malzeme taşımak için kullanmaya başladığı ortaya çıktı.