İslam Memiş Haberleri

İslam Memiş haberleri ve güncel İslam Memiş gelişmeleri, İslam Memiş ile ilgili tüm video, İslam Memiş fotoğrafları ve İslam Memiş haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ile Kapalıçarşı esnafı, altının yeni rotasını çizerek yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara altın, borsa, dolar, gümüş ve bitcoin hakkında hayati uyarılarda bulundu.

Ekonomi

Piyasa uzmanı İslam Memiş gram altın uyarısında bulundu. Gözünü dolara diken vatandaşlar dikkat. İslam Memiş konu hakkında neler söyledi? İşte...

Ekonomi

Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için önemli seviyelere dikkat çekerek, yatırımlar için son fırsatlar olduğunu...

Ekonomi

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, altın fiyatlarında yükselişin başlayacağı tarihe işaret ederek, kuyumcularda kuyruk oluşacağını söyledi.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Temmuz ayını işaret ederek, bu dönemde önemli ekonomik gelişmeler yaşanacağını öne sürdü.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Döviz şu anda stabil ancak o da Temmuz ayından itibaren yükselişe geçecek. Yıl...

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki sert düşüşün, altın yatırımcıları için fırsata çevrilebileceğini açıkladı.

Ekonomi

Altın yatırımcılarına tavsiyelerde bulunan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Cebinde 250 bin liralık altını olan, fiyata bakmasın" dedi.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın sahiplerine yaptığı uyarılarda yakın gelecekte yaşanması muhtemel fiyat değişikliklerine vurgu yaptı.

Ekonomi

Türkiye bayram tatiline girerken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalar için dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve piyasalar için 'köprüden önceki son çıkış' uyarısında bulundu.