İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Tarikatlarla iş tutan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin “İsrail memnun” yorumunda bulundu.

Gündem

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, İsrail'e yönelik ihracatın kısıtlanması kararının geç alınmasını eleştirerek, iktidara 2 soru sordu.

Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, ihracat kısıtlaması kararı sonrasında ABD Kongresi'ne başvurup, Türkiye'ye yaptırım uygulatacaklarını açıkladı.

Gündem

Ticaret Bakanlığı'nın İsrail kararının ardından AK Parti iktidarı tarafından bu ülkeye gönderilen ürünlerin kapsamı da açıkça ortaya çıktı.

Gündem

İktidarın kararını değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, “İsrail'le ticareti tümüyle durduracak şekilde genişletilmesi gerekmektedir” dedi.

Gündem

İsrail'in dev tarım şirketi Haifa'nın Türkiye ayağı Agrosel firmasının sahibinin, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun olduğu ortaya çıktı.

Gündem

Bakan Yerlikaya, “Olayla ilgili 43 şahıs yakalanmış, 38’i kimlik kontrolü yapılarak serbest bırakılmış, 5 şahsın ise ifadeleri alınarak adli işlem...

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstiklal Caddesi’nde İsrail ile ticaretin kesilmesi için eylem yapan ‘Filistin İçin Bin Genç’ aktivistlerinin gözaltına...

Gündem

Ocak 2024'te Türkiye'den İsrail'e 6 milyon 247 bin 293 dolarlık silah ve mühimmat, barut ve patlayıcı madde ihracatının gerçekleştiği ortaya...

Dünya

Gazze'ye saldırılarını sürdüren terör devleri İsrail, İspanya, İrlanda, Malta ve Slovenya'nın Filistin devletini tanımada anlaştıklarını duyurmasına tepki gösterdi.

Dünya

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine saldırı başlattığını açıkladı.

Gündem

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk'ün, Gazze'de saldırıların dozunu artıran terör devleti İsrail ile ilgili itirafı, tüm Türkiye'de gündem oldu.