Itiraf Haberleri

itiraf haberleri ve güncel itiraf gelişmeleri, itiraf ile ilgili tüm video, itiraf fotoğrafları ve itiraf haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Erzincan İliç'teki Anagold Maden Şirketinde 10 yıldır çalışan işçi, "Tehdit ediliyoruz, takip ediliyoruz, hayatımızda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştik" dedi.

Magazin

Kumar düşkünlüğü ile bilinen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konuk olduğu bir televizyon programında, "Çok kumar oynamam beni mahvetti" dedi.

Gündem

Fatih Terim Fonu vurgunu sonrası tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın mahkemedeki duruşmasında, Fatih Terim'le ilgili itirafları ortaya çıktı.

Yerel

Adana Kozan'da cansız bedeni bulunan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nun arkadaşı, katıldığı canlı yayında cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Magazin

Katıldığı bir programda hastalığına dair bir itirafta bulunan ünlü oyuncu Ahmet Kural, "Omuriliğimden iyi huylu bir tümör aldırdım." dedi.

Gündem

Acun Ilıcalı, tutuklu suç örgütü lideri Adnan Oktar ve çevresiyle, annesini kaybettiği dönemde 1 buçuk 2 yıl kadar görüştüğünü itiraf...

Dünya

İsrailli bir üst düzey yetkili, Hamas'ın 7 Ekim'deki baskınını öngören ayrıntılı uyarıyı Tel Aviv'in "hayali bir senaryo" olarak nitelendirerek reddettiğini...

Yerel

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde evine gelen eski eşini ensesinden vurarak öldüren katil koca, ifadesinde suçunu itiraf etti.

Dünya

ABD eski Donald Trump, İranlı general Kasım Süleymani'nin öldürülmesi olayıyla ilgili İranlı bir yetkiliyle arasında geçen konuşmayı anlattı.