Kar Haberleri

kar haberleri ve güncel kar gelişmeleri, kar ile ilgili tüm video, kar fotoğrafları ve kar haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Van'da şiddetli kar yağışları nedeniyle ulaşıma kapanan 145 yerleşim yerinden 88'inin yolu, ekiplerin çalışmasıyla yeniden açıldı.

Gündem

Meteoroloji, hava durumu haritasını güncelledi. 13 kentte bugün için sarı ve turuncu kodlu alarm verildi. İşte tüm yurtta hava sıcaklıkları...

Yerel

Bitlis'te 4 gündür aralıklarla devam eden kar nedeniyle, ilk, ortaokul ve liselerde bugün eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.

Gündem

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde kar kalınlığı 29 santime ulaşırken, Muş-Bitlis Karayolu'nda tipi nedeniyle mahsur kalan 100 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.

Gündem

Meteoroloji'den alınan son tahminlere göre, 3-4 derece daha azalacak. Bugün için 13, yarın için 10 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde 7 kenti fırtına için, Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgelerinde ise 14 kenti çığ konusunda uyardı.

Gündem

14 kent için çığ alarmı veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, Ankara dahil birçok kent için son dakika uyarısında bulundu.

Yaşam

İstanbul'da meteoroloji, valilik ve AKOM'un uyarılarına rağmen beklenen kar yağışı gerçekleşmedi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek,...

Yaşam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), gece saatlerinde İstanbul'u esir alan kar yağışının bu geceden sonra biteceğini açıkladı.

Yerel

Diyarbakır'da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 22 mahalle yolu, ekiplerin çalışmasıyla yeniden açıldı.

Yaşam

Meteoroloji, İstanbul'da dün gece başlayan kar yağışı ile ilgili yaptığı açıklamada yağışların bugün ve yarın da sürmesini beklediğini belirtti.

Yaşam

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM'un verilerine göre; İstanbul'da bugünden itibaren kar yağışı etkili olacak. Yağışların 15.00'den itibaren kuzey ve...