Katliam Haberleri

Katliam haberleri ve güncel Katliam gelişmeleri, Katliam ile ilgili tüm video, Katliam fotoğrafları ve Katliam haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Avusturya'nın başkenti Viyana'da, 27 yaşındaki bir Afgan mülteci "onuruna hakaret edildiği" gerekçesiyle bir genelevde ölüm saçtı.

Yerel

Isparta'da dünürünün çocukları Osman Karakoç, İmran Karakoç, Adnan Karakoç ve damadı Bedrettin Deniz'i pompalı tüfekle öldüren katilin cezası belli oldu.

Yerel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ailesi tarafından 5 gün önce haklarında kayıp ihbarı yapılan hamile anne ve çocuklarının tüfekle vurulduğu belirlendi.

Dünya

Japonya’daki Inokashira Hayvanat Bahçesi’nde bakım için yapılan ilaçlama sonrası 31 sincap öldü. Yetkililer konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Dünya

Filistin Sendikalar Federasyonu, İsrail’in vahşi saldırılarını durdurmak için bir kez daha dünya işçi sınıfına ve halklarına acil dayanışma çağrısı yaptı.

Dünya

İsrail ablukası altındaki Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında ölü sayısının 10 bin 328'e yükseldiğini duyururken, Dünya Sağlık Örgütü de 'acil...