Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Elazığ’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan, Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak’ın iki çocuğunun da aralarında bulunduğu 7...

Gündem

Süleymancıların yurt binalarını yıktıran AK Partili Güngören Belediyesi, cemaatin arsasını yeşil alana dönüştürüp bina yapılmasını engelledi.

Dünya

Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletinde gerçekleşen bir düğünde, çiçeği burnunda çiftin öpüşmesi sonrasında ortalık savaş alanına döndü.

Gündem

Organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonlar, AK Parti bürokrasisindeki iç kavgayı bir kez daha...

Magazin

Survivor All Star yarışmasında, tansiyonun yükselmesi ile birlikte Yunus Emre ve Ogeday yumruk yumruğa kavga etti.

Yerel

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde akraba iki aile arasında meydana gelen bıçaklı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yerel

Edirne'de aralarında husumet bulunan faytoncular arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yerel

İstanbul Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan taşlı sopalı kavgada, 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yerel

Karabük'te müşterilerin silahlı kavgası kanlı bitti. Çıkan kavgada meyhanede garson olarak çalışan Yaşar Koçak yaşamını yitirdi.

Gündem

AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı öne sürüldü.

Gündem

İstanbul Ataşehir'de, aralarında husumet olan iki grup arasında tartışma sonrası çıkan silahlı kavgada, baba ve kızı vuruldu.

Yerel

Şanlıurfa'da bazı şahıslar, yol ortasında durdurdukları otomobilden inenlerle tekme- tokat kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.