Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Kocaeli'de Y.Ç. (26), kendisine olan borcunu ödemediğini iddia ettiği S.S.'yi (30) 5 arkadaş ile darbedip, 2 gün alıkoydu. S.S.'nin kolu...

Gündem

CHP Kocaeli Başiskele Belediye başkan adayı Anıl Acurman’ın adaylığı, yapılan itiraz üzerine ilçe ve il seçim kurulları tarafından düşürüldü. Kararı...

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesinde baba ve oğlunun yan yana olan tek katlı evleri çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oğlunu ısırdığı iddiasıyla bir sokak köpeğini tüfekle öldüren ve 4 yıla kadar hapsi istenen Orçun M.'nin (44),...

Yerel

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde husumetli aileler arasında çıkan kavgada 3 kişi, hamile kadını sopalarla döverek hastanelik etti.

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde metal alanında faaliyet gösteren bir dökümhanenin eritme kazanının patlaması sonucu, 3 işçi yaralandı.

Gündem

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli Gebze Belediye Başkan Adayı oldu.

Yerel

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki 5 katlı binada yangın çıktı. Yangın sırasında binada bulunanlardan 1'i bebek, 9 kişi dumandan etkilendi.

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesinde dün akşam saatlerinde çocuğunu almak için gittiği okul bahçesinde uğradığı saldırıda yaralanan Murat Tosun, yaşamını yitirdi.

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan Kocaeli Öğretmenler İlkokulu bahçesinde, öğrenci velisi olduğu belirlenen Murat Tosun, çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Alevler fabrikayı sararken, Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı.

Gündem

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde elinde silahla P&G fabrikasının ana binasını basan bir kişi işçileri rehin aldı. Özel harekat polisleri bölgede.