Kredi kartı Haberleri

kredi kartı haberleri ve güncel kredi kartı gelişmeleri, kredi kartı ile ilgili tüm video, kredi kartı fotoğrafları ve kredi kartı haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

1 Nisan tarihinden itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacak.

Ekonomi

Bankalara bireysel kredi borcu bulunan vatandaş sayısı ve borç miktarı hızla yükseliyor. Borcu bulunan vatandaşların sayısı 40 milyonu aştı.

Ekonomi

Merkez Bankası, kredi kartı nakit avans faizine zam yaptı. Buna göre hesaplanan aylık azami akdi faiz oranı, yüzde 4,42'den yüzde...

Ekonomi

Ekonomist Remzi Özdemir, Merkez Bankası'nın kredi kartlarıyla ilgili düzenlemede sona geldiğini vurgulayarak, yapacağı son atağı açıkladı.

Ekonomi

Ekonomist ve bankacılık sektörü uzmanı Kerim Rota, kredi kartlarına yönelik düzenlemelerin risklerini açıkladı ve o tarihe dikkat çekti.

Ekonomi

TÜVTÜRK araç muayene İstasyonu'nda yapılan muayene işlemi sonrası ödemesini kredi kartıyla yapan sürücülerden alınan komisyon, sürücülere geri iade edilecek.

Ekonomi

Uzmanlar, "Sakın IBAN'a ödeme yapmayın" diye uyarıyor. Çünkü IBAN'a ödeme yaparak hiç beklemediğiniz anda bir suçun parçası olabilirsiniz.

Ekonomi

Politika faizini 250 baz puan artırtan Merkez Bankası, yaptığı resmi açıklamayla kredi kartı faizlerinin artmayacağını bildirdi.

Ekonomi

Kredi kartı azami faiz oranları ve üye işyeri azami komisyon oranlarında aralık ayında değişiklik olmayacak.

Ekonomi

Merkez Bankası, 23 Kasım tarihinde gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısıyla kart kullanıcıları için önemli bir faiz oranını belirleyecek. Beklentilere...