Mardin Haberleri

mardin haberleri ve güncel mardin gelişmeleri, mardin ile ilgili tüm video, mardin fotoğrafları ve mardin haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Mardin'in Midyat ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yerel

Mardin’de, 2 yıl önce çıkan silahlı kavgaya ilişkin açılan davanın duruşması sonrası adliye önünde iki grup arasında yine kavga çıktı.

Yerel

Mardin'de Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 70 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirildi.

Yerel

Mardin'in Midyat ilçesinde sokakta silahlı saldırıya uğrayan 30 yaşındaki Hasan Oğuz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yerel

Mardin'de, 14 Şubat akşamı kavga ettiği eşinin akrabalarına haber vermesiyle, kuzeni Heval Oral'ın sokakta silahla vurduğu Mehmet Şirin Tuncay (34),...

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir vatandaş, sokakta yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucunda bacağından ve başından vurularak ağır yaralandı.

Yerel

Mardin’in Midyat ilçesinde iş yerine giren 2 şüphelinin, yaklaşık 150 bin TL değerindeki 5 tablet ve 5 cep telefonunu çalması...

Yerel

Mardin'in Artuklu ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, inşaat halindeki bina ile istinat duvarı arasındaki boşluğa düştü.

Gündem

Mardin'in Dargeçit ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yola tuzaklanmış ve 5 kilo çivi ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerince...

Gündem

Aktif siyasetten çekildiğini açıklayan Ahmet Türk, ikna edilerek DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı oldu.

Yerel

Mardin'de iki aile arasında çıkan muhtar adaylığı kavgasında tarafların birbirlerini kovaladığı araçlar, kaza yaptı.

Yerel

Mardin'in Midyat ilçesinde Süryani cemaatine ait Mor Gabriel Manastırı'nda rahibe Hazme Can, merdivenden düşerek hayatını kaybetti.