Market Haberleri

market haberleri ve güncel market gelişmeleri, market ile ilgili tüm video, market fotoğrafları ve market haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Yoksulluk nedeniyle vatandaşlarımız yeterince beslenemezken, marketlerde çürük gıdalar paketlenip “olgun sebze” olarak satılıyor.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, marketlerde satılan ürünlerin etiketlerinde kullanılan ifadeler standart hale getirilecek.

Yerel

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir market çalışanı, pompalı tüfekle marketi soymaya gelen soyguncuları, elindeki paspasla kovaladı.

Gündem

Asgari ücretin açıklanmasının hemen ardından fiyat etiketlerini değiştiren zincir marketler, 1 Ocak itibariyle etiketleri yeniden güncelledi. Kısa sürede değiştirilen etiketler...

Ekonomi

Yılbaşına kısa bir süre kala marketlerde fiyat oyunları başladı. Birçok market mevcut fiyatları indirim yapmış gibi göstererek yeni etiketlerle vatandaşa...

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı tarafından marketler için yapılan ve 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olacak yeni düzenleme, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yerel

İstanbul Pendik'te bulunan bir markette, müşteriye ikinci kasanın açılmadığını belirten kasiyere koltuk değnekleriyle saldırıldı.