Marmara Bölgesi Haberleri

Marmara Bölgesi haberleri ve güncel Marmara Bölgesi gelişmeleri, Marmara Bölgesi ile ilgili tüm video, Marmara Bölgesi fotoğrafları ve Marmara Bölgesi haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AFAD ve Meteoroloji İstanbul ve Marmara için yeni uyarılarda bulundu. Uyarıda Cuma sabahından itibaren bölgede şiddetli yağışların etkili olacağı belirtildi.

Gündem

Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili tüm ezberleri bozacak bir açıklama geldi.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Marmara Bölgesi’nin doğu kesimleri için çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Gündem

Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Gündem

Meteoroloji İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından fırtına uyarısı yapıldı. Uyarıda vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu.

Gündem

Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nde bu akşamdan itibaren yerel kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Çevre

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Marmara Bölgesi'nde fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak İstanbul Valiliği'nden de bir uyarı geldi.

Gündem

Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı, Marmara Bölgesi'ni 7.9 ve üzeri şiddetinde çok ciddi bir depremin beklediğini açıklayarak uyarılarda bulundu.